Zeemeerminzwemmen verplaatst

Nieuws

Zeemeerminzwemmen verplaatst

zeemeerminzwemmen

Zeemeerminzwemmen komt terug! De maand oktober slaan wij over, maar in november is er weer ruimte voor twee groepen.

Wil jij ook leren zwemmen als een zeemeermin? Dat kan nu!

In september vond weer de eerste zeemeerminles plaats na de vakantie en het was een groot succes! Helaas moeten wij oktober overslaan vanwege diplomazwemmen en regiowedstrijden. Op dit moment zijn wij in overleg over een datum in november. Zodra hier meer duidelijkheid over is, laten wij het weten!

Wat is zeemeermin zwemmen?

De les is een uur en in dit uurtje leer je hoe je met een zeemeerminstaart en monovin kunt zwemmen. Staarten en monovinnen zitten bij de les inbegrepen.

De kosten zijn € 16,10 per persoon en dat is inclusief entree voor het zwembad (je kunt de hele middag vrij zwemmen), de zeemeerminzwemles en een patatje met mayo en een milkshake.

Aanmelden voor het zeemeermin zwemmen kan vanaf 8 jaar oud, de kinderen moeten in bezit zijn van zowel diploma A als diploma B.

Er is ruimte voor twee groepen. De eerste groep start om 14:00 uur en de andere groep start om 15:00 uur. Belangstellenden kunnen zich hiervoor opgeven via het e-mailadres communicatie@dewaterwyck.nl, onder vermelding van naam, leeftijd en aantal zwemdiploma's.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.