Werk in uitvoering in september!

Nieuws

Werk in uitvoering in september!

werk in uitvoering 2

Let op: vanaf maandag 26 augustus wordt begonnen met het vervangen van de ramen rond het wedstrijdbad. Dit zal waarschijnlijk enige overlast geven.

Goed nieuws voor ons: alle ramen rond het zwembad van De Waterwyck worden vervangen door Triple HR glas. Het minder goede nieuws is dat dit waarschijnlijk enige overlast zal geven. De werkzaamheden gaan vanaf maandag 26 augustus van start. Begonnen wordt bij het wedstrijdbad, waar de ramen één voor één worden vervangen. De werkzaamheden bij het wedstrijdbad zullen twee weken duren, tot en met vrijdag 6 september. Vanaf maandag 16 september worden de ramen bij het recreatiebad vervangen. Ook dit zal naar verwachting twee weken duren, tot en met vrijdag 27 september. Hoeveel overlast dit zal geven, is lastig in te schatten. De verwachting is dat we open kunnen blijven. Houd onze website en sociale media in de gaten voor eventuele wijzigingen in het openstellingsrooster.

Daarnaast gaan vanaf maandag 2 september de werkzaamheden van start op de parkeerplaats. De gemeente gaat op de parkeerplaats solarcarports (overkappingen met zonnepanelen) plaatsen. Ook dit zal overlast geven, want bepaalde delen van de parkeerplaats worden afgesloten. Deze werkzaamheden duren tot eind oktober. Parkeren kan dan alleen nog op het voorste gedeelte van de parkeerplaats en op de parkeerplaatsen aan de spoorzijde. Ouders van zwemleskinderen wordt geadviseerd zoveel mogelijk op de fiets of te voet te komen, of te parkeren bij de voetbalvelden aan de overkant.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.