Lasergamen wordt verplaatst

Nieuws

Lasergamen wordt verplaatst

lasergamen

Het lasergamen van zaterdag 31 augustus wordt verplaatst naar de herfstvakantie. Ook wordt er een extra groep toegevoegd voor de jongere kinderen.

Als team van 5 ga je de strijd aan met een ander team van 5 personen, weet jij de tegenstander uit te schakelen? Iedere groep speelt drie rondes. De groepen worden met elkaar afgewisseld waardoor je ongeveer een uur bezig bent, waarvan 30 minuten echt speeltijd is.

Het lasergamen kost €10 per persoon, dit bedrag is inclusief twee consumpties (koffie, thee of fris).

Er is ruimte voor 8 groepen van 5 personen. Het is aan te raden om je per groep van 5 of 10 op te geven. Het spel speel je 5 tegen 5. Geef jij je op met 10 personen, dan speel je dus tegen elkaar. Natuurlijk is het ook mogelijk om alleen jezelf of een ander aantal personen op te geven, de teams worden aangevuld tot 5 personen. Hierbij wordt rekening gehouden met leeftijd.

Zodra er meer bekend is over de datum wordt de inschrijving geopend. Dit wordt gecommuniceerd op onze website en sociale media.

Let op: Gaat alleen door bij genoeg opgaven!!

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.